Ledstrips winkel met groot assortiment

Voor ledstrips moet u bij de Ledstripkoning zijn, het grootste assortiment van Nederland met de beste kwaliteit en service.

Het assortiment bestaat onder andere uit witte, warm witte en ook de nieuwe dual-white ledstrips waar u zelf kunt kiezen. Natuurlijk ontbreken ook de RGB en RGBW kleuren niet die in staat zijn om iedere gewenste kleur weer te geven door middel van de zogeheten controllers en dimmers. Daarnaast kunt u ook bij hun terecht voor led spots, panelen, led dimmers, voedingen, trafo’s, profielen, interfaces en RGB modules.

Makkelijk sfeer aanbrengen met ledstrips

Ledstrips in de woonkamerMet ledstrips kunt u op een makkelijke manier sfeer aanbrengen aan bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs buiten.

Ook om de sfeer wat betreft licht effecten in een cafe, restaurant of andere gelegenheden aan te passen zijn ledstrips ideaal om toe te passen. Wat betreft de variaties in decoratie is bijna alles mogelijk op dit gebied.

De ledstrips hebben een goede kwaliteit en hoge licht opbrengst. Mede door de lange levensduur tot wel 50.000 uur en het zeer lage stroomverbruik is led verlichting zeer energie besparend.

Doordat zij direct uit China importeren zijn alle artikelen van De Ledstrip Specialist zeer scherp geprijsd.

Eenvoudig te installeren

Makkelijke montage en gebruikers vriendelijk zijn ook voordelen van ledstrips. Door de plakzijde aan de achterkant zijn ze zeer eenvoudig te bevestigen op bijna ieder oppervlak.

Ook is het bij de meeste modellen niet meer nodig om te solderen, door middel van connectoren en koppelstukken zijn ze gemakkelijk aan te sluiten op een trafo.

Met de eventueel bijgeleverde adapter en afstandsbediening zijn ze makkelijk in gebruik. Er zijn ook modellen met WiFi modules zodat deze ook via uw Smartphone bedienbaar zijn. Op deze manier is het regelen van de kleur en lichtsterkte een fluitje van een cent.

De verzending is gratis en de levering is snel. De garantie is 2 jaar en u heeft 30 dagen zichttijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *