Led verlichting aanbiedingen

Op zoek naar led lampen en tevens profiteren van een uitverkoop korting? Bekijk dan eens de onderstaande aanbieding pagina’s van Besled.

Led bouwlampen en tuinverlichting

Kortingen tot wel 55% op een gedeelte van het assortiment led tuinverlichting en bouwlampen. Deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, wacht dus niet te lang want op is op!

Led bouwlampen en tuinverlichting kortingen

 

Led wand- en plafondlampen

Ruime keuze wand- en plafondlampen in led uitvoering met kortingen tot 35%. Functionele maar ook design led lampen in de uitverkoop, sla nu je slag.

Kortingen tot 35% op led wand- en plafondlampen

 

Led spots en downlights

Ook voor deze categorie een aanbiedingen pagina waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 40%. Design maar ook klassieke led spots en downlights geschikt voor vele toepassingen.

Led spots en downlights aanbiedingen

 

Led magazijnverlichting en panelen

Als bedrijf op de kosten letten is één van de vele factoren waar op gelet wordt. Overstappen op led verlichting is dan een hele goede keuze. Vervang bijvoorbeeld de traditionele TL panelen door led uitvoering en bespaar aanzienlijk op de energiekosten. De gemiddelde terug verdien tijd is 1 jaar en onderstaande aanbiedingen pagina met kortingen tot 60% zorgt ervoor dat dit nog korter wordt.

Hoge kortingen op led magazijnverlichting en panelen

 
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *